| winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar | |
|
|
Yazar | Mesaj |
---|
Melis_türkücü_esma Admin
Mesaj Sayısı : 115 Nerden : Hepsi'min kalbinden RUH HALİNİZ : Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Çarş. Eyl. 03, 2008 10:02 pm | |
| Cemre: Miusa Neden Miusa? çünkü ben müziği çok severim sandığım kadarıyla miusa adlı üyesi müzik perisiymiş...hem 2-3 kez denk geldi seyrettim karekterlerimizde çok benziyor... Erende beni en çok ona benzetiyor o yüzden ve bir filimde onları oynasam miusadan başkasını oynamam Gülçin: Stella neden stella? yani oda benim gibi alış veriş yapmayı çok seviyor çokda süslü çok seviyorum bu huylarını... tam benlik ben kızlar gibi 2-3 kez seyretmedim...çok seviyorum ve vaktim oldukça seyrediyorum ayrıca onun gibi sarışın ve sarı saçlıyım bu yüzdende menejerimiz bu karekteri seçmemi önerdi... Eren: Flora neden flora?? Bilmem ben hiç seyretmedim... ama görünce çok şeker geldi!! saç renklerimizde uyunca bana şebnem teyze bunu önerdi... Yasemin: Bloom bloom benim gibi çılgın değil ama onun tavşanını çok seviyorum... birde benziyorum hafiften.. kızlarda en güzel karekterleri kaptı bide ben böle kız çizgifilmleri sevmem genelde tweety falan... Ama gerçekten güzel bir çizgi film... ben sevmiyorum fazla ama herkeze öneririm.. ama animasyonunda blooma aşık oldum | |
|
| |
Matraq_Eren-Ji Admin
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Perş. Eyl. 04, 2008 5:44 pm | |
| | |
|
| |
ElifYoshy Admin
Mesaj Sayısı : 461 Yaş : 29 Nerden : KOCAELİ RUH HALİNİZ : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Perş. Eyl. 04, 2008 7:15 pm | |
| başlık düzenlenmiştir çünkü winks değil winx | |
|
| |
Melis_türkücü_esma Admin
Mesaj Sayısı : 115 Nerden : Hepsi'min kalbinden RUH HALİNİZ : Kayıt tarihi : 02/09/08
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Perş. Eyl. 04, 2008 7:24 pm | |
| tamam canım geceydi bu konuyu açtığımda uykuluydum onun için öyle oldu | |
|
| |
ElifYoshy Admin
Mesaj Sayısı : 461 Yaş : 29 Nerden : KOCAELİ RUH HALİNİZ : Kayıt tarihi : 20/08/08
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Perş. Eyl. 04, 2008 7:27 pm | |
| | |
|
| |
Matraq_Eren-Ji Admin
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Cuma Eyl. 05, 2008 1:14 pm | |
| | |
|
| |
ElifYoshy Admin
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Cuma Eyl. 05, 2008 4:34 pm | |
| mesajın yine düzenlenmiştir çünkü seyir ettim değil seyrettimdir lütfen düzgün yaz | |
|
| |
Matraq_Eren-Ji Admin
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Cuma Eyl. 05, 2008 4:42 pm | |
| - ^~sinem&kobal~^ demiş ki:
- tamam canım geceydi bu konuyu açtığımda uykuluydum onun için öyle oldu
ben bunu düzenlemiştim elif | |
|
| |
ElifYoshy Admin
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Cuma Eyl. 05, 2008 5:24 pm | |
| bende zaten sana demedim canım | |
|
| |
irem_cemre Yeni Üye
Mesaj Sayısı : 25 Nerden : istanbul RUH HALİNİZ : Kayıt tarihi : 21/12/08
| Konu: Geri: winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar Paz Ara. 21, 2008 8:31 pm | |
| sağol ben de flora yı severim | |
|
| |
| winx'den hangi kızı sevdiklerini açıkladılar | |
|