Hepsi yine formda!
Hepsi'nin uzun zamandır beklenen yeni albümü sonunda çıktı!Albüm,Hepsi kızlarının en sevdiği eski şarkıların cover'larında ve Kenan Doğulu'ya ait yeni şarkı "4 Peynirli Pizza"dan oluşuyor.İddia ediyoruz, sen de bu şarkıya bayılacaksın!
Tatlı cadı 1 Cemre
Neden böyle bir cover albüm yapmaya karar verdiniz?
En büyük sebeplerinden biri şu:Küçükken dinlemeyi ve söylemeyi sevdiğimiz şarkıları seçtik.Aslında cover yapmak çok tehlikeli birşey.Çünkü insanlar,"Ben bu parçanın orjinalini seviyorum, neden gidipte cover olanını alayım?" diyebilirler.Ama biz buna karşı şöyle bir yola başvurduk:O kadar sağlam bir aldüm yaptık ki;bu, her şekilde dinlemeye değer oldu.Seçtiğimiz şarkılar da "Bu şarkılar bir gün mutlaka söylemeliyiz," dediğimiz şarkılardı.
Dev bir cover arşivine baktık ve dönüp dolaşıp yine bu parçalara geldik.İstiyoruz ki, bizi seven
insanlar da bu parçaları bizimle birlikte söylesin.
Hangi parçalar var?
Kenan Doğulu'dan "Sımsıkı", Mirkelam'dan "Tavla", MFÖ'den "Sakın Gelme", Özlem Tekin'den "Aşk Herşeyi Affeder mi?", Bülent Ortaçgil'den "Beni Katagorize Etme", Sezen Aksu'dan "Beni Al,Onu Alma" gibi süper şarkılar var.
Rock'ın Coke gibi pek çok müzik festivali düzenleseydin, kimleri çağırırdın ve nasıl bir festival düzenlerdin?
Benimki biraz entresan olurdu....Normalde festivaller deli dolu geçiyor, normalinüstü bir çoşkunluk durumu olursa, bana güzel bir festival deniyor.Gerçi ben hiç Rock'ın Coke'lara katılamadım, ama daha bir çok,insanın kendini dinleyebileceği ve geçrekten müziğin içine girebileceğibir şeyler düşünürdüm.John Legend'ı, Amy Winehoise'u, Justin Timbirlake'i çağırırdım...
Justin yıkılıyor değil mi?
Evet,başarı patlaması yaşıyor şu sıralar. En son, sahneye Madonna çıkardı.Desteklemek için Britney'i de çağırırdım, çünkü çok fazla üzerine gelindiğini düşünüyorum.
Britney Spears, Amy Winehoise, Lindsay Lohan gibi ünlü yıldızları alkol ve uyuşturucu sorununu neye bağlıyorsun?
Britney, Amy Winehoise çok genç yaşta şöhret olmuş insanlar. Her şeye sahipler. Bulundukları ortamlar, bize gösterdikleri gibi tozpembe değil.Sonuçta ben de sizin gibi gazetelerden ve televizyondan takip ediyorum, ama herhalde insan bünyesi bu kadar şımartılınca saçmalıyor...İnsanın yanıda ailesinin, iyi dostlarının olması gerekiyor ve mutlaka psikiyatirtten yardım alınmalı.